Saturday, July 9, 2016

NYX Full Throttle Lipstick


Mat crvene usne su siguran izbor u većini prilika. Bilo da želite da oživite krajnje jednostavan svakodnevni outfit ili vam je potrebno malo glamura za neku lepu večernju priliku koja zahteva od vas da zablistate u punom sjaju, on je negde uvek prisutan, kao instant rešenje.


NYX Full Throttle kremasti ruž dolazi u vrlo simpatičnom pakovanju izrađenom od crne plastike. Na samom vrhu možete primetiti da se nalazi mali "uzorak" boje samog ruža koji se unutar pakovanja nalazi. Ovo je detalj koji se meni jako sviđa, jer je lakše snaći se kada, recimo tražite baš tu boju, a imate ih više iz iste linije. Svi znamo kako ponekad neseseri i kozmetički kutak mogu biti konfuzna mesta i stvarati nam nepotrebnu nervozu kada smo u žurbi.

Sadrži 2,4 g.
*NYX svoje proizvode ne testira na životinjama.


Jedinstvena formula ovog ruža je nešto što me je već nakon prvog nanošenja osvojilo. Lagana i lako maziva tekstura klizi dužinom usana. Formula je takva da ne mogu reći ni da je kremasta ni suva, već se nekako vezuje za površinu usana i tu ostaje dugo.
Savršene pigmentacije, usnama daje uredan mat izgled.
Omogućava jednostavno nanošenje i nije vam potrebna olovka kako biste uokvirile usne, čak i kod ove intenzivne boje, gde je najčešće neophodno njeno korišćenje.

Ono što se meni posebno sviđa kod ovog ruža je to sto apsolutno ne možete da osetite da imate nešto na usnama, jer ne ostavlja nikakav film. Usne ne isušuje, ali ni ne hidrira, pa je osećaj kao da su vam usne "gole", bez ikakvog proizvoda na njima, a ipak obojene.

Nijansa koju ja imam je Up The Bass 08. Prava tzv."karmin" crvena, koja se iz nekog razloga čudno slika, pa izgleda kao da je topla, dok je uživo skroz hladna i jedna je od onih koje čine vaše zube vizuelno beljim. Kao takva, smatrma da bi lepo stajala većini, bez obzira na boju tena.



Vodootporna formula koja se ne razliva i ne uvlači u pore i nabore na usnama (koje su meni prilično naglašene) i dugo nakon nanošenja zadržava uredan izgled.

Uklanja se nešto teže klasičnim micelarnim rastvorima, pa ja uvek koristim dvofazne, uljane čistače.


Full Throttle ruž je jedan od najneobičnijih formula koje sam do sada imala priliku da probam. Dopadaju mi se sve karakteristike, od pigmentovanosti, preko osećaja na usnama, pa sve do dugotrajnosti. Sjajan izbor za zaposlene dame koje su uvek u pokretu i nemaju vremena da na svakih sat vremena proveravaju u kakvom su im stanju usne. Jednostavno ga nanesete i uživate u punoj boji, bez osećaja lepljivosti, čudnih mirisa i ukusa (ovaj ruž zapravo nema nikakav slatkast ni intenzivan miris, što će možda nekima biti interesantan podatak). Samo boja, koja tu postoji i živi svoju priču. Upravo tako sam ja doživela ovaj ruž.

Na sajtu Alexandar Cosmetics-a možete pogledati koje su sve nijnse dostupne. Smatram da za svakoga postoji neka interesantna među njih 12, od nude, pink, preko klasičnih crvenih i meni posebno dragih ljubičastih.



Da li ste probale ovu liniju NYX ruževa?
Kakva su vaša iskustva?


S puno ljubavi,
Marija

6 comments:

  1. Odlican post!Nisam probala ruž,ali deluje jako zanimljivo..prelepo ti stoji!!!
    beautyqueen000.blogspot.rs

    ReplyDelete
  2. Bila sam ubedjena da je ova linija karmina na foru balzama za usne... Bas je lepo pigmentovan. :-)

    frauleind.blogspot.rs

    ReplyDelete
    Replies
    1. Odlicno je pigmentovan i sama formula mu je divna ;)

      Delete