Tuesday, August 25, 2015

FRINGES



Ima necega u resama. Neceg leprsavog, neobaveznog sto ostavlja utisak slobode. Na ogrtacima, haljinama, laganim letnjim pletivima, torbama, obuci, nakitu...ovog leta bile su sveprisutne. Volim ih i rado nosim.


U danasnjem outfit postu zelim da sa vama podelim ljubav prema ovom savrsenom letnjem mint komadu garderobe. Pored mnogo nacina koje pruza za kombinovanje laganih, letnjih outfita, posebno mi se svidja mogucnost nosenja na plazi/bazenu, uz kupaci kostim i veliki sesir. Sve vezano za njega je savrseno, od boje, preko materijala, pa sve do idealne duzine.


U kombinaciji sa ostatkom garderobe i propratnih detalja u nude nijansama, celokupnom utisku odaje dasak letnje svezine i jednostavnosti. Savrseno pristaje blago preplanulom, letnjem tenu.
Outfit poput ovog za mene predstavlja jedan od onih koje smatram savrsenim za ovaj period, kada se leto polako blizi kraju, ali jos uvek je dovoljno toplo da mozemo uzivati u laganoj garedrobi i lepom vremenu.















*Detalji <3
Bluza-Pull & Bear
Pantalone-Terranova
Papuce-Grubin
Torba-Carpisa
Narukvice-Pull & Bear, hand made
Prstenje-H&M, Pull & Bear
Mindjusa-H&M
Ogrlice-H&M
Nokti - (manikir) Golden Rose WOW 12; (pedikir) China Glaze White On White
Usne-NYX Natural Lip Liner & Deborah Milano Red 2




S' puno ljubavi,
Marija <3.

3 comments:

  1. Bluza je predivna, dopada mi se kombinacija iste sa pantalonama, divno izgledas. :)

    ReplyDelete
  2. Ne volim rese na sebi, ali u ovoj tvojoj kombinaciji izgleda bas lijepo. Ono sto mi se posebno svidja kod tebe jeste paznja koju posvecujes detaljima. <3 :**
    Sara;*

    ReplyDelete
  3. Ceo outift je jako lep, divan i nežan nekako. :)
    A torba mi se posebno svidja. :)

    ReplyDelete